5 NOVIH ATRAKCIJA U AMERICI

U 2017. godini, u nekoliko gradova koji će mnogima od vas biti destinacija nakon radnog dela programa, počele su sa radom atrakcije koje će vam sigurno privući pažnju.
U 2017. godini, u nekoliko gradova koji će mnogima od vas biti destinacija nakon radnog dela programa, počele su sa radom atrakcije koje će vam sigurno privući pažnju. A verovatno i stotinama hiljada drugih, što je kreatorima i bio cilj. Pogledajte listu atrakcija:  

UNIVERSAL VOLCANO BAY WATER PARK

  Početak sezone odmora u Americi obeležila je vest o novom zabavnom parku u okviru Universal Studia, čime je ova kompaija obogatila ponudu i povećala broj aktivnosti koje možete raditi tokom obilaska Orlanda (Kisimija, da budemo precizniji). Ulaznica za ovaj novi tematski park košta 67 dolara, uz mogućnost da taj iznos bude niži ukoliko imate Florida ID, ili da vam boravak od više dana uz posetu druga dva parka bude deo neke povoljnije ponude.   POGLEDAJTE NAŠE PREDLOGE NAJBOLJIH ZABAVNIH PARKOVA U AMERICI  

TILT 360 CHICAGO

Iako je ova atrakcija otvorena u 2014. godini, deluje po pisanju mnogih medija da je ove godine izuzetno popularna. Da li je za to kriv Instagram, srce, lajk, šer, ne znamo, ali se tek o ovome priča. Sa visine od oko 300 metara (1000 fita) vi imate mogućnost da vidite grad iz jedne nove, uvrnute perspektive. Nalazi se na 94. spratu, John Hancock Tower-a i ulaznica košta 5 dolara.  

BRONX ZOO ZIPLINE

Credits: Gothamist

Credits: Gothamist

  Najveći gradski zoološki vrt u Americi dobija svoju novu atrakciju. U pitanju je Treetop Adventure Atraction, u okviru koga se nalazi i Zipline. Biće čak sedam različitih aktivnosti, podeljenih po težini, a neke od njih uključuju hod po mreži kanapa, tankom kanapu itd. Ulaznica će ići do 80 dolara u zavisnosti od toga šta sve želite da probate.  

THE Z – BOSTON ZIPLINE

Credit: Faith Ninivaggi

Credit: Faith Ninivaggi

  Nova atrakcija na jednoj od centralnih lokacija u Bostonu. Ne samo što ćete moći da preletite iznad lepo uređenog zelenog pojasa The Rose Kennedy Greenway-a, već ćete tokom leta moći da uživate u celodnevnim aktivnostima i umetničkim postavkama na lokaciji. Ulaznica košta 8 dolara.  

PETERSEN AUTOMOTIVE MUSEUM

  Screen Shot 2017-06-02 at 7.34.13 AM     Petersen Muzej u Los Anđelesu je renoviran krajem 2015. godine, a od ove godine može da vam ponudi vrhunski vremeplov kroz filmski, muzički i pravi život automobila u Americi. Neki od modela koje možete pronaći ovde su: Betmobil iz 1992. godine, Aston Martin iz filma Džejms Bond: Skyfall, Pontiac Aztec iz serije Braking Bad i mnogi drugi. Ulaznice kreću od 15 dolara.       UKOLIKO IMATE DRUGE PREDLOGE, PIŠITE NAM NA FEJSBUK STRANICI. VAŠ EWORKANDTRAVEL <3

Drugi saveti

BOOKING I FAZONI

Više puta pominjan, kako u dosadašnjim savetima, tako i na našim društvenim mrežama, servis Booking može da bude vaš savršen saveznik u potrazi za povoljnim smeštajem. U nekoliko jednostavnih koraka, objasnićemo vam kako da i vi ovladate ovim servisom i kako da na vašim budućim putovanjima budete spremni da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za primer smo izabrali mesto odakle sve počinje i gde se završava – Njujork

Opširnije