KAKAV JE BLOCK ISLAND, RI

Blok Ajlend pripada državi Roud Ajlend (Rhode Island ili RI), i najbliži veći gradovi su Njuport, Providens i Boston. Čim se dokopate kopna, ni Njujork nije dalji od 3.5 sati vožnje automobilom.

Kratke informacije: Blok Ajlend pripada državi Roud Ajlend (Rhode Island ili RI), i najbliži veći gradovi su Njuport, Providens i Boston. Čim se dokopate kopna, ni Njujork nije dalji od 3.5 sati vožnje automobilom.

Do ostrva se najbolje dolazi ferijem.

PROČITAJTE DOSADAŠNJA ISKUSTVA NAŠIH STUDENATA SA OVIM OSTRVOM:

“Predivno ostrvo. Jako malo stanovnika a dosta hotela gde lako možete da nadjete drugi posao. Kada sam gledao ostrvo preko slika na internetu skroz je drugačije u odnosu na ono što je prikazano, tj. u odnosu na očekivanja. Ima dosta lepih plaža i ima dosta mesta gde možete provesti slobodno vreme. Ako ga uopste budete imali.”

– Nikola. Njegovo iskustvo možete pročitati u sledećem linku: Harbor Grill

 

“Block Island je mesto gde se lako nalazi secound job,ima dosla poslova i opcija.. Sto se tice izlazaka,oni su uglavnom do 1 sat i to su 3 lokalna paba.. Mesto je vrlo bezbedno,a mestani su neverovatno ljubazni.. pozdravljaju vas na svakom cosku i interesantno da ce svi ce zapamtiti vase ime.. Tako ukazuju postovanje prema vama..”

– Miloš. Kratko iskustvo možete pročitati odlaskom na sledeći link: Grosery

 

“Block Island,prelepo malo ostrvo sa dosta hotela,restorana,obično u samom hotelu.Na ostrvo dolaze porodični ljudi i stariji,UGLAVNOM bogataši. ???? Što se tiče nalaženja drugog posla lako je,hrana je malo skuplja ali preživećete. ???? .Klima je superrr, u julu I avgustu bude i preko 30 stepeni.Plaže su super voda malo hladnija.Što se tiče noćnog života ima 4 kluba za izlaske i svi rade do 1:00. Mestani su superi. Najviše Srba dolazi na ostrvo da radi,pa slobodno možemo reći da je Srpsko. ???? Jedino loše je to što od ostrva do kopna treba nekih 50 min trajektom,a do prvog većeg grada,npr Providensa treba nekih sat ipo,do dva.”

– Marko Đurđević. Njegovo iskustvo možete pročitati u celosti na sledećem linku: National Hotel

 

NASTAVAK NA DRUGOJ STRANI


1 2

vbr_1

Drugi saveti

BOOKING I FAZONI

Više puta pominjan, kako u dosadašnjim savetima, tako i na našim društvenim mrežama, servis Booking može da bude vaš savršen saveznik u potrazi za povoljnim smeštajem. U nekoliko jednostavnih koraka, objasnićemo vam kako da i vi ovladate ovim servisom i kako da na vašim budućim putovanjima budete spremni da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za primer smo izabrali mesto odakle sve počinje i gde se završava – Njujork

Opširnije