KAKAV JE MYRTLE BEACH drugi deo

<<< NASTAVAK SA PRETHODNE STRANE
Users<<< NASTAVAK SA PRETHODNE STRANE

“Mesto je odlično, ali za izbegavanje. Tropske vrućine, kiša kad pada lije ceo dan kao iz kabla. Na kraju smo dobili nekoliko slobodnih dana jer nije prestala da pada. Najlakše je naći posao u hotelu kao sobarica, iako ima bakšiša ne bih preporučila. U glavnoj ulici nema ništa specijalno, dobri poslovi su locirani u Barefootu. Mesto nema bus što je velika mana. Treba vam pola sata da pređete ulicu jer semafori negde ni ne postoje. Preporučujem prodaju sladoleda kao posao pogotovo Italian ice.”

– Maki. Njeno iskustvo pročitajte na sledećoj adresi: Kings at the beach

“Myrtle Beach je stvarno predivno mesto pogotovo za Work and Travel. Mesto predstavlja letovaliste, ima puno ljudi u toku sezone, veoma je zivo i veselo. Cesto se organizuju razne manifestacije i svirke u centru. Malo, skockano mesto, gde ima svega sto pozelite. Odlicna klima, zivot na okeanu, veliki broj studenata iz svih drzava sveta.

Nocni zivot za svaku pohvalu.Ogroman broj nocnih klubova, gde mozete naci za svakog po nesto. Veliki broj kafica, barova, restorana i to sve na maloj razdaljenosti. Treba vam 20ak minuta pesaka, a 10ak minuta biciklom da stignete do centra iz bilo kog kraja grada. Cene veoma pristupacne u kaficima i nocnim klubovima.”

– Bojan. Njegovo iskustvo pročitajte u sledećem linku: Wonderworks

“Myrtle Beach je prelepo mesto tokom leta. Dosta ljudi,odlicna klima,za celo leto mislim da je 7do 8 puta samo padala kisa stim da posle kise odmah grane sunce i nastavi se sve po starom. Kisa inace pada najvise 15min. ????

Posto je turisticko mesto drugi posao dosta zavisi od sezone. Tamo nikad nije toliko lose da nema posla samo je bitno da se on na vreme trazi,sto mislim da je slucaj i u drugim mestima. Posla ima,nocni zivot je super ima dosta diskoteka i barova. Smestaj: Sto se smestaja tice mi smo ziveli u Court Capri-u hotelu gde je zivela i vecina studenata. Nije nista specijalno ali sasvim dovoljno. Stim sto uz taj smestaj mozete da koristite 2 bazena jedan unutrasnji jedan odma do plaze i 3 djakuzija od kojih je jedan na 10spratu hotela,otvoren. Milina. ???? Apartmani su kao mali stancici,2 sobe kupatilo kuhinja terasa. Nas je bilo 4 u sobi,u sobama moze da bude 6 stim sto mi nismo hteli da se guramo pa smo se sirili ko ljudi.:)

– Duca. Pročitajte njegovo iskustvo: Hard Rock Cafe

SVA ISKUSTVA SA OVE LOKACIJE MOŽETE PRONAĆI NA NAŠEM SAJTU NA SLEDEĆOJ ADRESI: MYRTLE BEACH, SC


1 2

vbr_1


Drugi saveti

BOOKING I FAZONI

Više puta pominjan, kako u dosadašnjim savetima, tako i na našim društvenim mrežama, servis Booking može da bude vaš savršen saveznik u potrazi za povoljnim smeštajem. U nekoliko jednostavnih koraka, objasnićemo vam kako da i vi ovladate ovim servisom i kako da na vašim budućim putovanjima budete spremni da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za primer smo izabrali mesto odakle sve počinje i gde se završava – Njujork

Opširnije