KAKAV JE MYRTLE BEACH, SC

Myrtle Beach je gradić na istočnoj obali koji pripada državi Južna Karolina.

Kratke informacije: Myrtle Beach je gradić na istočnoj obali koji pripada državi Južna Karolina.

Veći gradovi u blizini: Charleston, Savannah, Charlotte, a prema Njujorku ima direktnih letova do 5 puta dnevno u trajanju do 2h leta!

 

PROČITAJTE DOSADAŠNJA ISKUSTVA NAŠIH STUDENATA IZ MYRTLE BEACH-a

“Turisticko mesto, u sezoni krcato. Mali Majami ???? Lako se dolazi do drugog posla. Grad je prelep, ima veliku plazu i setaliste gde mozete da nadjete dodatni posao. Sve vrvi 24 sata, restorani, klubovi, diskoteke na svakom koraku. Dobro je i za druzenje i za posao. Malo se teze nalazi smestaj, zato krenite na vreme. Zato je smestaj jeftin a i hrana.”

– Aleksandar. Pročitajte njegovo iskustvo u sledećem linku: Seafood House

 

“Prelijep turistički grad sa mnogo atrakcija, prelijepe plaže, a za ljubitelje noćnog provoda, Myrtle Beach je prava stvar! ???? Sto se tiče drugog posla, zaista ga je lako naći, dovoljno je da prošetate malo, uđete u par restorana (butika, hotela ili gdje vec zelite da radite)pitate da li im je potreban radnik i ako jeste (uvjek im je potreban!) dobili ste posao! :)”

– Teodora. Njeno iskustvo pročitajte u sledećem linku: Roberto Italian Ices

 

“Posao sam mogla da nadjem, čak sam promenila 5 poslova, dok nisam došla do stalna 3 koja sam radila, ali ni to nije pomoglo da zaradim pare, jer je mesto bilo skoro prazno, sezona praktično nije postojala i vrlo bitna stvar je da ljudi koji su odlazili tamo uglavnom nisu ostavljali baš najbolji bakšiš razlog toga je socijalni stalež. Dakle nije mesto gde odlaze bogati ljudi, što je jako važno jer se u Americi živi od bakšiša.”

– Vera. Njeno iskustvo možete pročitati na našem sajtu: Hard Rock Cafe

 

NASTAVAK NA DRUGOJ STRANI


1 2

vbr_1

Drugi saveti

BOOKING I FAZONI

Više puta pominjan, kako u dosadašnjim savetima, tako i na našim društvenim mrežama, servis Booking može da bude vaš savršen saveznik u potrazi za povoljnim smeštajem. U nekoliko jednostavnih koraka, objasnićemo vam kako da i vi ovladate ovim servisom i kako da na vašim budućim putovanjima budete spremni da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za primer smo izabrali mesto odakle sve počinje i gde se završava – Njujork

Opširnije