KAKAV JE OCEAN CITY, MD drugi deo

<<< NASTAVAK SA PRETHODNE STRANE

NASTAVAK SA PRETHODNE STRANE

 

“Ocean City je manji grad, sa jednom glavnom ulicom koja je duga 15-20 kilometara. Grad nije nista posebno, pun je drvenih kucica (apartmani), hotela, restorana, prodavnica i barova (amerikanci kazu da je OC bar-scena, nema mnogo klubova ali barovi su na svakih 50 metara). Cisto turisticko mjesto za srednju i visu klasu, sa pogledom na okean. Klima je okeanska, sto znaci da je veoma sparno i toplo.

Prosjecna temperatura iznosi oko 30 stepeni, ali zbog velikog procenta vlaznosti subjektivni osjecaj je da je 40+ U Ocean City-ju postoji jedan Tangers outlet u kome se moze naci dosta jeftine i markirane robe (american eagle, adidas, north face itd.), a na 40-ak minuta busom je udaljen jos jedan Tangers outlet centar (mislim da se mjesto zove Rehobot Beach) koji je sastavljen iz tri dijela.”

– Milorad. Pročitajte celo iskustvo na sledećem linku: Food Lion

 

“Gradić sam po sebi nije loš, ali zavisi i do osobe i šta tačno želiš od celog iskustva. Turističko mesto u kom u principu imaš samo plažu, zabavni park, glavno šetalište i par klubova/barova. Meni je to dosadilo prilično prilično brzo, ali ne mogu da kažem da mi nije bilo zabavno leto, jer stvarno jeste.

Ovde na letovanje dolazi ona niža do srednja klasa, tako da nisu nešto darežljivi što se tiče tipsa, plus sezona je bila očajna. Ne očekujte ovde da vratite one magične cifre kao na Aljasci. Izaberite ovo mesto ako želite da se zezate, vidite okolne gradove, vratite uloženo i čisto nešto malo preko toga zaradite.”

– Dunja. Pročitajte njeno iskustvo na sledećem linku: Landing at the Sunset Island

 

“Veoma je lako naci dodatni posao, uz dobar Engleski veoma je lako naci dobre pozicije. Nocni zivot bez puno sjaja i glamura, savrsen za studente bez puno para, promocije svakoga dana po barovima i klubovima, tako da mozete izlaziti bukvalno svaki dan.

Top mesta: Fagers, Seacrets, Fish Tales, Pickles, Macky’s. Ocean City je savrsen za putovanja – na tri sata su New York, DC, Philadelphia, Atlantic City, Baltimore.

Svakog vikenda su neka desavanja u gradu, tako da je mogucnost zarade velika, ali uglavnom zavisi od vremenskih prilika. Vreme je uglavnom umereno sa velikom vlaznoscu vazduha, prosecno 28 stepeni. Posle posle tri leta u Ocean City-ju, siguran sam da je najbolje mesto za zabavu, nova poznanstva i prilika za zaradu!”

– Sick Nick. Celo iskustvo pročitajte na sledećem linku: Brass and Balls Saloon.

 

SVA ISKUSTVA SA LOKACIJOM OCEAN CITY, MD MOŽETE PRONAĆI OVDE >>> ????


1 2

Drugi saveti

BOOKING I FAZONI

Više puta pominjan, kako u dosadašnjim savetima, tako i na našim društvenim mrežama, servis Booking može da bude vaš savršen saveznik u potrazi za povoljnim smeštajem. U nekoliko jednostavnih koraka, objasnićemo vam kako da i vi ovladate ovim servisom i kako da na vašim budućim putovanjima budete spremni da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za primer smo izabrali mesto odakle sve počinje i gde se završava – Njujork

Opširnije