KOG MOBILNOG OPERATERA DA IZABERETE U AMERICI

Ako proveriš da li će ti telefon raditi, kupiš karticu sa američkim brojem i adapter – potpuno si opremljen da i preko bare budeš uvek dostupan!

PRENOSIMO U CELOSTI TEKST AGENCIJE EXPERIENCE


Tri stvari koje treba da uradiš da bi tvoj telefon radio u Americi

Razlozi da nabaviš američki broj dok si još u Srbiji

– Da se javiš svojima čim sletiš
– Ako ne možeš da pronađeš svoj prevoz od aerodroma, da možeš da ih kontaktiraš
– Ukoliko ti (ne daj Bože pupupu daleko bilo) izgube prtljag da možeš da ostaviš broj na koji će ti javiti kada pronađu kofer
– Ako nije bilo na društvenim mrežama kao da se nije ni desilo – zato jedna fotka i check in čim dodirneš američko tlo
–  Možeš odmah početi da tražiš drugi posao i poslodavcima da ostavljaš broj na koji će te pozvati kada budu imali otvorene pozicije

Naravno, ovo pod tačkama 1-4 možeš i sa našeg broja ako baš voliš da plaćaš astronomske telefonske račune.

USA SIM karticu možeš kupiti kod nas u Experience kancelarijama.

Operateri koje preporučujemo su H2O wireless i Lyca Mobile. To su mreže koje imaju najviše korisnika u Americi i odličnu pokrivenost. Sa njihovim paketima imaš neograničene pozive i sms poruke na teritoriji SAD, neograničene sms poruke ka Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori kao i oko 30 minuta za razgovor, internet… Paket traje mesec dana nakon čega ga možeš (ali i ne moraš) produžiti tako što napraviš nalog na sajtu operatera i online preko svoje debitne kartice platiš paket koji želiš. Sve gotovo sa tri klika.

Ponudu paketa i cene pogledaj na OVDE za H20 wireless i OVDE za Lyca Mobile

Karticu aktiviramo dan pred put, pa još dok si kod kuće možeš svima ostaviti svoj novi USA broj.

Budi pametan i obezbedi karticu na vreme!

Obavezno proveri da li će tvoj fon raditi u Americi.

Za proveru klikni OVDE ubaci podatke telefona, izaberi USA kao državu i H2O wireless ili Lyca mrežu zatim klik na submit i ako ti je bar 2G i 3G štiklirano jupiiii nema šta da brineš – tvoj telefon će raditi i u Americi.

Bitno je da  imaš dekodiran telefon. Telefoni koje su kupljeni preko Telenora, Telecoma, Vipa moraju se dekodirati da bi radili u Americi.

Adapter

Još jedna bitna stavka, u Americi su drugačiji utikači za struju i trebaće ti adapter da bi punio bilo koji električni uređaj. I taj adapter možeš pazariti u Srbiji za sitne pare što ti svakako preporučujemo da ne bi prvi dan u Americi obilazio prodavnice tražeći adapter za struju.

Ako proveriš da li će ti telefon raditi, kupiš karticu sa američkim brojem i adapter – potpuno si opremljen da i preko bare budeš uvek dostupan!


CEO TEKST MOŽETE PROČITATI I NA SAJTU AGENCIJE EXPERIENCE – “Tri stvari koje treba da uradiš da bi tvoj telefon radio u Americi

Drugi saveti

BOOKING I FAZONI

Više puta pominjan, kako u dosadašnjim savetima, tako i na našim društvenim mrežama, servis Booking može da bude vaš savršen saveznik u potrazi za povoljnim smeštajem. U nekoliko jednostavnih koraka, objasnićemo vam kako da i vi ovladate ovim servisom i kako da na vašim budućim putovanjima budete spremni da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za primer smo izabrali mesto odakle sve počinje i gde se završava – Njujork

Opširnije