REKLI SU O WAT PROGRAMU – DOMAĆI YOUTUBE KANALI

Sada vas upoznajemo sa našim izborom sadržaja na temu programa i pozivamo da ukoliko imate nekih komentara, slobodno pišete na našu fejsbuk stranicu: ????

Kada je reč o youtube kanalima i video sadržajima generalno, nema mnogo materijala o work and travel programu na našem jeziku. Tu i tamo, poneko napravi lep video sa insertima iz cele sezone, pa uz zanimljiv izbor muzike, snimke iz aviona, sa posla, sa putovanja, imamo mogućnost da proživimo delić toga kako je neko proveo leto. Biće sigurno jedan tekst i o tome ????

Sada vas upoznajemo sa našim izborom sadržaja na temu programa i pozivamo da ukoliko imate nekih komentara, slobodno pišete na našu fejsbuk stranicu: ????

 

ROXANA-DIANA EVERETT

Roxy je naša dugogodišnja prijateljica i autor najdužeg, najurnebesnijeg i najpoučnijeg iskustva sa programa kod nas na sajtu. Ukoliko ste propustili da pročitate, evo linka prema iskustvu: Norseman, Ogunquit.

Roxy je na svom kanalu obradila gotovo sve teme od značaja za studente koji idu prvi put, ali je korisno i za one koji su već bili. Od toga šta je work and travel program, preko traženja smeštaja, sve do slanja novca iz Amerike u Srbiju, imate priliku da saznate sa kojim se to problemima Roxy suočila i kako ih je rešavala.

Dosta je kritikovana, bilo je i zlonamernih komentara, međutim jednom sjajnom liku kakva je ona to ne smeta ili barem ne pokazuje, a mi vam savetujemo da prođete sadržaj koji je napravila jer je zasnovan na njenom iskustvu i sigurno ćete nešto novo da naučite ????

Za vas smo izdvojili uvek aktuelnu temu:
KAKO PRONAĆI DODATNI POSAO U AMERICI?
Pogledajte:

 

 

 

DUNJA JOVANIĆ

Dunja je modna blogerka i stim u vezi kreator zanimljivog sadržaja na Youtube-u.
Ukoliko vas zanima čime se to bavi, možete je pronaći ovde: Fashion Babe by Dunja

Kada je reč o Work and travel programu, njime se pozabavila u samo jednom videu i ovde možete da čujete zašto za sebe misli da je najbolja osoba da priča o programu, zbog čega je imala najgore iskustvo, a šta se desilo u međuvremenu pa se to drugi put promenilo?

Takođe izdvajamo jedno interesantno zapažanje – nije pomenula agenciju(e) preko koje je išla jer smatra da izbor agencije nije bio od presudnog značaja za njeno iskustvo. Nešto slično vrlo često pominjemo u savetima kod nas na sajtu.

Od svih sadržaja na youtube-u sa temom work and travel programa, njen video je ubedljivo najgledaniji!

Verujemo da biste više voleli da gledate (i uživate) u njenom Instagram profilu, ali vas ipak pozivamo da pogledate video:

 

ps. devojkama će biti interesantno da vide i poslodavca kod koga je Dunja uspela da pronađe dodatni posao (ako nismo pogrešno razumeli).

U pitanju je američki modni brend – Coach.
Imaju zanimljivu geek kolekciju: NASA by Coach
A imaju i kul stvari za muškarce…

Bogami, Bobane moraćeš da staneš u red ????

 

 

CIKA TOMI :*

Dečko za koga smo pomislili da je novo lice na Youtube-u dok nismo pali u nesvest kada smo videli šta je sve kačio. Mnogo je zanimljiv (mada ima i drugačijih komentara), ali smo ga izdvojili jer nam je simpatičan stil kojim se obraća svojim pratiocima.

Prođite sadržajem koji skoro svakodnevno kreira, nađite ga i na fejsu, a mi za vas ovom prilikom izdvajamo kratak video o marketima gde možete kupiti svašta nešto za jedan dolar:

 

OBAVEZNO PROČITAJTE I NAŠ TEKST O SUPERMARKETIMA U AMERICI I GDE SVE MOŽETE (POVOLJNO) IĆI U KUPOVINU NAMIRNICA I OSTALOG…

 

 

 

vbr_1

Drugi saveti

BOOKING I FAZONI

Više puta pominjan, kako u dosadašnjim savetima, tako i na našim društvenim mrežama, servis Booking može da bude vaš savršen saveznik u potrazi za povoljnim smeštajem. U nekoliko jednostavnih koraka, objasnićemo vam kako da i vi ovladate ovim servisom i kako da na vašim budućim putovanjima budete spremni da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za primer smo izabrali mesto odakle sve počinje i gde se završava – Njujork

Opširnije