ŠOPING U NJUJORKU – OUTLETI

Kako je mnogima od vas Njujork poslednja stanica, a niste nešto stigli da šopingujete da vam ljubazna cica na šalteru Džet-blua ne bi naplatila 50 dolara za prekoračenje dozvoljene težine, red je da sve preostale pare spucate na Marka Džejkobsa, Majkla Korsa, gospodina Najkija i kojekakvu modnu bulumentu koja je 4x jeftinija nego kod nas.
OUTLETI U BLIZINI NJUJORKA? Kako je mnogima od vas Njujork poslednja stanica, a niste nešto stigli da šopingujete da vam ljubazna cica na šalteru Džet-blua ne bi naplatila 50 dolara za prekoračenje dozvoljene težine, red je da sve preostale pare spucate na Marka Džejkobsa, Majkla Korsa, gospodina Najkija i kojekakvu modnu bulumentu koja je 4x jeftinija nego kod nas.   GDE? Outlet br. 1 (prema pisanju više sajtova, a i vašim iskustvima) je:  
WOODBURY COMMON PREMIUM OUTLETS
 
Credits: Premium Outlets

Credits: Premium Outlets

woodbury-common-premium-outlets-02 Do njega dolazite relativno lako, ali ne baš jeftino – povratna karta je 45 dolara ako želite fleksibilno vreme povratka! Inače možete da prođete i za $30  Prevoznici su:
City Sights NY (od $30 do $45) –
https://www.citysightsny.com/woodbury-common-premium-outlet… Coach USA/Shortline ($42, na sajtu dobijete kupon za $5 off) –
https://woodburybybus.com/Woodbury/Home Comfort Bus (kao shuttle, $35 povratna, kupe vas sa adrese) –
http://www.woodburyshuttle.net/reservations I mnogi drugi čije se cene vrte oko ovih pomenutih –
http://www.premiumoutlets.com/o…/woodbury-common/travel-here A ovde pogledajte ko je sve tamo
http://www.premiumoutlets.com/outlet/woodbury-common/stores
  Drugi popularan outlet u blizini Njujorka je:   THE MILLS AT JERSEY GARDENS OUTLET
Credits: Simon.com

Credits: Simon.com

Džersi Gardens je manji nego Vudburi, ima dva nivoa, ali se svi veliki brendovi nalaze ovde. Do outleta je moguće doći javnim prevozom, od One World Trade centra koristeći PATH železnicu, sa presedanjem kod Newark Pann Station na autobusku liniju (br. 62, ali proverite još jednom). Druga varijanta, možda i bolja, jeste autobuska linija koja vozi direktno do Outleta.
Idite na Port Authority Bus Terminal, potražite izlaze 111 i 115 i odatle bi trebalo da kreću autobusi za Elizabeth, NJ, što je gradić u kome se nalazi Outlet.
Credits: VisitNJ

Credits: VisitNJ

Povratna karta bi trebalo da je oko 14 dolara, što je značajno jeftinije od prevoza za Vudberi. SAVET: nemojte da čekate poslednji autobus za nazad, jer postoji velika šansa da će vas sačekati veliki red i da ćete propustiti priliku da se povoljno vratite na Menhetn. Izađite iz outleta barem sat vremena ranije!   Treći predlog je takođe zanimljiv:   NIKE CLEARANCE STORE nike-factory-store-flushing-2 Do Najkijeve radnje je moguće doći javnim prevozom.
Nalazi se u Kvinsu, a vi se potrudite da to uradite tokom radne nedelje. Generalni savet za sve outlete i vaše šopinge je da izbegavate vikende, jer ćete tako izbeći gužvu.   IMATE DRUGAČIJE PREDLOGE?
PIŠITE NAM   vbr_1

Drugi saveti

BOOKING I FAZONI

Više puta pominjan, kako u dosadašnjim savetima, tako i na našim društvenim mrežama, servis Booking može da bude vaš savršen saveznik u potrazi za povoljnim smeštajem. U nekoliko jednostavnih koraka, objasnićemo vam kako da i vi ovladate ovim servisom i kako da na vašim budućim putovanjima budete spremni da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za primer smo izabrali mesto odakle sve počinje i gde se završava – Njujork

Opširnije