ŠTA ĆETE SPAKOVATI U TORBU

Odbrojavate dane do polaska, zar ne? Suuuper, vreme je onda da se pozabavite sa pitanjem šta treba da ponesete sa vama?

Odbrojavate dane do polaska, zar ne? Suuuper, vreme je onda da se pozabavite sa pitanjem šta treba da ponesete sa vama?

 

ŠTO MANJE STVARI

Tamo ćete ih dosta kupiti.
Dovoljne su vam jedne farmerke, bermude, košulja, par majica, donji veš.
Devojkama ne moramo da pišemo, one su već sve smislile. ????

 

LEKOVI I KOZMETIKA

Od lekova ponesite neke uobičajene – protiv prehlade, dijareje, bolova u mišićima, kreme.
Imajte na umu da, iako možete sve lekove da kupite i tamo, većina tih lekova je jako skupa ako nemate recept i osiguranje. Savet je da neke najosnovnije lekove ponesete odavde, a kreme, losione, šampone i sl. možete i tamo da kupite.

 

DRUŠTVENE IGRE

Karte, monopol, riziko ili neki “Ne ljuti se čoveče”. Verovatno bi najinteresatniji bio cugopol – ko je igrao, zna i zašto. Većinu igara možete i tamo da kupite, a Target je jedna od lokacija gde društvenih igara provereno ima.

 

STARE STVARI

Ponesite sve što ste inače planirali da bacite u nekom trenutku, jer je vaš budući dom savršeno mesto za odlaganje otpada. Šalu na stranu, kupovinom novih stvari ćete kompletno obnoviti garderobu, tako da ako planirate da se rešite nekih starih stvari, sada je savršena prilika za to.

 

SUPICE, PLAZMA

A nekome možda zanedostaje vegeta. Pitanje je koliko ćete zaista spremati, a većina kvalitetnih namirnica koje možete kupiti, poput pirinča i sl., imaju u svojim pakovanjima i začine.

 

LAPTOP, PAMETNI TELEFON

Ako imate, nosite. Da se čujete sa vašima, istražujete po internetu šta ima interesantno oko vas, da pratite tekstove koje vam budemo pisali.

 

I PRED SAM KRAJ

Kao ekipica ljudi koja se trudi da podstakne sve vas da hladne glave pristupite svakom problemu, ujedno dajući savete da vodite računa o sebi, svom zdravlju i kondiciji, bilo bi apsolutno pogrešno savetovati vas da ponesete cigarete i neki alkohol. Međutim, ukoliko ste pušač (uživalac fabrikovanog duvana) spremite se na jedan ozbiljan cenovni šok – koje god cigarete konzumirali u Srbiji, barem 5x ćete skuplje plaćati one koje kupite u Americi.

Da li je ovo pravi trenutak da razmislite o ostavljanju istih? Dobro razmislite. Kvalitetno piće vam može poslužiti neko vreme dok ne stigne prva plata.

 

KADA PROĐETE SVE OVO (ILI DELIĆ HI HI) POGLEDAJTE ŠTA BI JOŠ MOGLI DA URADITE PRE NEGO ŠTO VAM ZGODNE DAME IZ ERSRBIJE POŽELE DOBRODOŠLICU NA LET ✈️

 

vbr_1

 

Drugi saveti

BOOKING I FAZONI

Više puta pominjan, kako u dosadašnjim savetima, tako i na našim društvenim mrežama, servis Booking može da bude vaš savršen saveznik u potrazi za povoljnim smeštajem. U nekoliko jednostavnih koraka, objasnićemo vam kako da i vi ovladate ovim servisom i kako da na vašim budućim putovanjima budete spremni da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za primer smo izabrali mesto odakle sve počinje i gde se završava – Njujork

Opširnije