Zašto Wildwood, NJ?

Kada sam tražio mesto u kojem želim da radim tokom Work & Travel programa znam sam da će to biti sunčano turističko mesto sa plažom. Wildwood je bio jedan od takvih mesta i zato sam ga i odabrao.
Kada sam tražio mesto u kojem želim da radim tokom Work & Travel programa znam sam da će to biti sunčano turističko mesto sa plažom. Wildwood je bio jedan od takvih mesta i zato sam ga i odabrao. A bilo je i dobrih iskustava studenata sa programa baš iz tog mesta: http://eworkandtravel.com/category/location/wildwood-nj/.

Mnogo Work & Travel studenata

Ukoliko želiš da upoznaš mnogo mladih ljudi koji su došli u Wildwood sa svih strana sveta iz istog razloga kao i ti onda svakako treba da odabereš ovo mesto.

Rođendanska žurka u kafiću Riste

Mnogo prilika za pronalaženje dodatnog posla

U Wildwood-u ima mnogo prilika za zaposlenje. Ja sam radio dva posla kao i mnogi drugi u tom mestu. Što se tiče posla, postoji mnogo mesta u blizini Wildwood-a koji su pogodni za pronalaženje dodatnog posla kao što su Stone Harbor ili Cape May.

Compass Motel

Sjajan noćni život

Svaki ponedeljak bio je rezervisan za Euro žurku u kafiću The Deck at Holly Beach. Ova žurka je bila namenjena svim studentima iz Evrope koji su došli na Work & Travel program.

Žurka u The Deck

Blizu je velikih grada

Wildwood je samo nekoliko sati udaljen od mesta kao što su Atlantic City, Philadelphia, Washington i New York. To su svi veliki gradovi koje treba da posetitie dok ste na istočnoj obali.  

Manhattan, New York City.

Ima plažu

Smešno je što sam samo bio na plaži četiri puta tokom celog leta. Međutim, sve je do tebe, da li želiš da ideš na plažu ili da radiš.

Drugi saveti

BOOKING I FAZONI

Više puta pominjan, kako u dosadašnjim savetima, tako i na našim društvenim mrežama, servis Booking može da bude vaš savršen saveznik u potrazi za povoljnim smeštajem. U nekoliko jednostavnih koraka, objasnićemo vam kako da i vi ovladate ovim servisom i kako da na vašim budućim putovanjima budete spremni da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za primer smo izabrali mesto odakle sve počinje i gde se završava – Njujork

Opširnije